Blogging

5 redenen waarom je de vloer moet schrobben in plaats van dweilen

Vloer schrobben

Een geschrobde vloer ziet er veel schoner uit en voelt ook schoner aan dan een gedweilde vloer. De vloer blijft er ook langer mooi uitzien, omdat hij niet is blootgesteld aan gewone schoonmaakmiddelen die de afwerking kunnen aantasten en dof maken. Dweil vloeistoffen bestaan meestal uit detergenten en oppervlakte-actieve stoffen, die houten vloeren kunnen beschadigen doordat ze de nerven (of 'korrels') van het hout aantasten. Dit vermindert niet alleen de levensduur van uw vloer, het is ook een zeer onaangenaam gezicht om te zien.

Als u een hardhouten vloer heeft, kunt u een sterke verkleuring van het oppervlak van uw vloer waarnemen doordat de houtnerven zijn aangetast. U kunt ook een vermindering van de "glans" van uw vloer opmerken wanneer u erop loopt. Om uw vloer te beschermen en de levensduur te verlengen, is het belangrijk om het aantal keren dat u uw dweil gebruikt te beperken.

U kunt een droge mop gebruiken in plaats van een natte mop.

Moppen worden gebruikt om uw vloer met water te doordrenken. Dit kan uw vloer beschadigen als de mop pad niet vaak genoeg wordt vervangen, of als deze niet de juiste maat heeft voor uw vloer. Voor een groot tegeloppervlak op uw keukenvloer kan bijvoorbeeld een grotere moppad nodig zijn dan voor uw hal. Bovendien heeft u misschien een hardhouten vloer die een zachte mop vereist om krassen te voorkomen.

Mops gebruiken ook schadelijke chemicaliën, waaronder natriumhydroxide, dat in de meeste commerciële vloerreinigers zit. Hoewel het wordt gebruikt om uw vloer schoon te maken, breekt het geen verbindingen af op dezelfde manier als ons lichaam dat kan. Het is aanwezig in ons lichaam, wat betekent dat het zich kan ophopen in onze slagaders, gewrichten en andere organen. Onze voeten zijn een van de belangrijkste routes van blootstelling aan natriumhydroxide in het lichaam, dus ze zijn bijzonder gevoelig.

Het is meer kosteneffectief.

Een andere reden om uw vloeren te schrobben is dat het een meer kosteneffectieve manier van schoonmaken is. Dweilen en emmers werken op elektriciteit, terwijl een schrobborstel gemakkelijk kan worden aangedreven door een accuboormachine of een accuboormachine. Als u uw vloeren schrobt, kunt u de boormachine gebruiken om een schrobborstel aan te drijven, wat veel rendabeler is. Als u een groot gebied moet schoonmaken, kunt u misschien zelfs een bezem gebruiken om vuil en afval naar uw schrobborstel te duwen. Sommige schrobborstels kunnen worden aangedreven door een verlengsnoer, maar de meeste zijn gemaakt voor gebruik zonder een verlengsnoer.

Uw vloeren schrobben is een geweldige manier om allergenen te verwijderen.

Door uw vloeren regelmatig schoon te maken en te schrobben, houdt u uw huis vrij van allergenen. Moppen verzamelen vuil en pollen van uw vloer, die vervolgens in de lucht terecht kunnen komen wanneer u de deur of ramen opent. U kunt ook merken dat het aantal pollen in uw huis toeneemt wanneer u veel huisdieren of kinderen in huis hebt. Als u merkt dat uw allergieën ernstiger of heviger worden wanneer u veel mensen in uw huis hebt, kunt u overwegen uw vloeren schoon te maken.

Als je je vloeren schrobt, verwijder je allergenen die zich na verloop van tijd ophopen. Tijdens het schoonmaken zult u merken dat de lucht schoner is en langer fris blijft als u uw vloeren schoonhoudt. U kunt ook merken dat uw allergieën verbeteren wanneer u uw vloeren schrobt.

Conclusie.

Zoals u ziet, is een schrobmachine voor vloeren een geweldige investering voor uw huis. Het bespaart u tijd en moeite, terwijl uw vloeren er op hun best blijven uitzien. Het beste deel is dat het een goedkope investering is die een lange tijd zal duren. De schrobmachine helpt u tijd, geld en moeite te besparen bij het schoonmaken van uw vloeren, en uw huis zal er beter uitzien!

Comments Off on 5 redenen waarom je de vloer moet schrobben in plaats van dweilen