Blogging

De juiste manier om uitvaartverzekeringen te vergelijken

Free photos of Cementerio

Voordat u begint met het zoeken naar uitvaartverzekeraars, zorg ervoor dat u precies weet waar u naar op zoek bent. Er zijn een paar factoren die u in gedachten moet houden als u winkelt.

 • De dekking die u nodig heeft: Het is belangrijk om te weten hoeveel uitvaartverzekering dekking je nodig hebt. Je zou in de veronderstelling kunnen zijn dat je een polis nodig hebt die de volledige kosten van een begrafenis dekt, maar dat is niet zo. In de meeste gevallen dekt een begrafenisverzekering alleen de kosten van de uitvaartdienst en de begrafenis.

 • Uw budget: Weten hoeveel je te besteden hebt aan begrafeniskosten kan je helpen je keuzes te beperken.

Stel uzelf basisvragen voordat u koopt

 • Wat zijn de kosten van een begrafenis tegenwoordig?
 • Welk percentage mensen heeft dezelfde begrafenis als u?
 • Wie zijn uw concurrenten?
 • Hoe ver terug wilt u in het papierwerk gaan?
 • Hoe lang is de looptijd van uw polis?
 • Wat is uw leeftijd en gezondheid?
 • Wat is het dekkingsbedrag?

Onderhandel indien nodig.

Als de voorwaarden van de ene uitvaartverzekering aanzienlijk lager zijn dan de andere, probeer dan te onderhandelen met de agent. Er zijn een paar onderhandelingstrucs die het verschil kunnen maken.

 • Confronteer de agent met de standaard vergoedingen die de maatschappij in rekening brengt.
 • Vertel de agent dat je aan het rondkijken bent en dat je terugkomt als ze je een lager tarief geven.
 • Laat de agent zien dat je andere opties hebt.
 • Als u andere familieleden om u te helpen onderhandelen, kan dat gunstig zijn ook.
 • Documenteer elk gesprek dat je hebt met de agent.

Neem geen overhaaste beslissingen.

Dit zijn moeilijke tijden voor iedereen, en begrafenisverzekering is geen uitzondering. Er zijn een heleboel variabelen om in gedachten te houden bij het winkelen voor een polis, en ze kunnen een beetje overweldigend zijn. Neem geen overhaaste beslissingen. Neem de tijd en zorg ervoor dat u volledig comfortabel bent met elke polis die u overweegt.

Maak een afspraak voordat u uw polis afrondt.

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat u de beste deal krijgt voor een begrafenisverzekering is om een afspraak te maken. Een afspraak zal u de kans geven om eventuele vragen te stellen over de polis en ervoor te zorgen dat u zich volledig comfortabel voelt met de polis die u overweegt. U heeft ook de mogelijkheid om de agent te ontmoeten en een gezicht te geven aan de maatschappij die u overweegt.

Je zou verbaasd zijn hoeveel je kunt leren gewoon door het ontmoeten van een vertegenwoordiger van de verzekeringsmaatschappij van aangezicht tot aangezicht. Het hebben van een agent uw huis te bezoeken voor een formele vergadering zal ook geven u de mogelijkheid om vragen te stellen en een beter gevoel voor de agent en het bedrijf dat zij vertegenwoordigen te krijgen.

Neem geen overhaaste beslissingen.

Niemand wil het proces van het winkelen voor begrafenisverzekering doorlopen, maar het is een noodzakelijk kwaad. Het is ook belangrijk om te onthouden dat je geen prijskaartje kunt hangen aan het leven van je dierbaren. Als iemand uit uw naaste omgeving overlijdt, zult u ervoor willen zorgen dat u de juiste dekking heeft.

Er zijn een paar dingen die u in gedachten moet houden voordat u uw polis afrondt. Maak een afspraak voordat u uw polis afrondt. Neem geen overhaaste beslissingen. Zorg ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt bij elke polis die u overweegt. Neem geen overhaaste beslissingen. Neem uw tijd en zorg ervoor dat u zich volledig kunt vinden in de polis die u overweegt. Er zijn een aantal zaken die u wilt oplossen voordat u uw polis afrondt.

Comments Off on De juiste manier om uitvaartverzekeringen te vergelijken